SEGWAY Elektrische step Ninebot KickScooter ES2

Waar kan ik een elektrische step kopen?

Bij de aankoop van een elektrische step, is het belangrijk dat je goed prijzen bekijkt en vergelijkt. Omdat prijzen zo verschillen zochten wij de belangrijkste webwinkels uit waar je best eens kijkje kan nemen om zo voor jezelf uit te maken waar je best een elektrische step kan kopen.
Onderstaande webwinkels raden wij aan

Bekijk aanbod »
Bekijk aanbod »
Bekijk aanbod »
Bekijk aanbod »

TIP: Bekijk alle webshops één voor één en vergelijk prijzen!
Bekijk ook bij de Chinese webwinkels


[toc]

Elektrische step, waar op letten bij aankoop?

Bij de aankoop van een elektrische step ga je niet over een nacht ijs. Het is belangrijk dat je bepaalde zaken voor jezelf uit maakt. Hoe ver moet mijn step kunnen rijden, hoe snel mag deze gaan. Is deze met of zonder luchtbanden? Wil je veilige schijfremmen, of wil je een combinatie met ABS remmen vooraan? Al deze zaken zorgen voor verschillende prijzen. Ook is er het verschil in merken. Merken zoals Segway, Xiaomi, Razor doen het heel goed. Zelfs de elektrischer step van Decathlon is een aanrader als beginner.

Elektrische step kopen woon,- werkverkeer

Wil je de step kopen voor je woon,- werk verkeer dan is het belangrijk dat deze een goede autonomie aankan en dat het gewicht van de elektrische step niet al te hoog is. Zo zal je de juiste balans moeten vinden tussen, gewicht, snelheid en radius.

Waar een goedkope elektrische step kopen?

Een goedkope elektrische step kopen kan je best doen bij de webwinkels die wij speciaal uitgezocht hebben. Prijzen kunnen variëren tussen de 200 en 2000 euro. Je houdt dan best rekening mee dat je over het algemeen minder kan met een goedkope step. Soms is wachten beter en kan je beter wachten tot er een goedkope step in solden of promotie is.

Menu