Over Stepweb

Stepweb.be is een informatieve website over specifieke elektronica en FMCG. Wij zijn geen webshop. Wij verkopen geen goederen. Wij sturen enkel bezoekers door naar andere websites of webshops waar je wel zaken kan kopen en ontvangen hier mogelijk een vergoeding voor.

Stepweb.be is niet aansprakelijk voor foutieve informatie op de website. Enkel de prijzen en voorwaarden die je op de website van de webshop vindt zijn van toepassing. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met deze voorwaarden.

Stepweb.be respecteert de privacy van haar gebruikers. Wij bewaren bepaalde gebruikersgegevens om het surfgedrag van bezoekers te analyseren en de website te verbeteren en optimaliseren. Deze gegevens zijn anoniem. Wij verzamelen of gebruiken geen persoonlijke gegevens voor commerciële doeleinden tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor gevraagd wordt.

Stepweb.be maakt gebruik van cookies en het is mogelijk dat onze adverteerders dit ook doen. Indien u niet wil dat er cookies op uw computer komen te staan, schakel deze dan uit en verlaat onze website.

Stepweb.be respecteert de intellectuele rechten van derden. Indien je van mening bent dat er op deze website inhoud is geplaatst waarmee het auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten worden geschonden, word je verzocht dit aan ons te melden zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Zin in een samenwerking met Stepweb.be? Dat kan! Stuur ons je voorstel en we antwoorden zo snel mogelijk.

Je kan ons contacteren via:

info@Stepweb.be

Menu