Denver elektrische step

Je ziet steeds meer elektrische steps in het openbaar. Het is een handig en makkelijk vervoermiddel om van A naar B te komen. De step is duurzaam, omdat je de batterij je kunt opladen. Daarnaast is de elektrische step vaak inklapbaar, zodat je ‘m eenvoudig mee kan nemen in de trein of op vakantie. Door de populariteit van elektrische steps zijn er veel merken die diverse soorten steps aanbieden. Een van deze merken is Denver. In dit artikel kom je alles te weten over dit merk. Welke type elektrische steppen biedt dit merk precies aan en waar kun je eenvoudig een Denver step kopen? Waarom zou je kiezen voor een Denver step en wat zijn de belangrijke eigenschappen van een Denver step? Lees snel verder voor het antwoord op al je vragen! Aan het einde van dit artikel krijg je een tip over de beste step van Denver.

Denver SEL 65220

Wat je moet weten over een elektrische Denver step

Het merk Denver heeft een ruim aanbod van diverse soorten elektrische steps. Het merk staat voornamelijk bekend op de relatief lage prijs van de elektrische steps. Denver heeft steps voor volwassenen en kinderen. De elektrische steps voor kinderen gaan enkel tot een veilige maximale 6 kilometer per uur. De elektrische steps voor volwassenen zijn bedoeld voor personen vanaf 14 jaar. Deze gaan maximaal 20 kilometer per uur.

Waar is een Denver step te koop?

Een Denver elektrische step kun je op diverse plekken kopen. In België kun je terecht bij de Mediamarkt en Bol.com. Daarnaast kun je een Denver elektrische step ook aanschaffen op Amazon.

Verschillende type elektrische steppen van het merk Denver

Het merk Denver heeft veel verschillende types elektrische steppen. Zo heeft Denver elektrische steppen voor kinderen en volwassenen. Dit heeft voornamelijk te maken met de maximale belasting van de step, wat maximaal 100 of 200 kilogram bedraagt. Daarnaast kun je kiezen voor een step met een maximale snelheid van 10 km/u, van 15 km/u, van 20 km/u of 25 km/u. De verschillende type elektrische steppen van Denver verschillen ook in de actieradius. De Denver step met de laagste actieradius heeft een bereik van 10 kilometer en de Denver step met de hoogste actieradius heeft een bereik van 30 kilometer. De meeste modellen van Denver zijn inklapbaar. Daarnaast kun je je keuze maken tussen een Denver elektrische step met massieve banden of luchtbanden. De verschillende modellen hebben diverse eigenschappen en accessoires en verschillen dan ook in prijs. Ga goed bij jezelf na waar je de step voor wilt gebruiken en hoe vaak je ‘m gaat gebruiken. Vergelijk de verschillende Denver modellen met elkaar en zo kun je eenvoudig een keuze maken voor de Denver step van je dromen!

Waarom kiezen voor een elektrische step van Denver?

Het bedrijf Denver heeft een ruim aanbod van diverse elektronische producten. Alle producten worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Alle producten hebben een garantie tijd van twee jaar. Daarnaast zijn alle producten CE certified en voldoen aan de hoogste Europese eisen voor kwaliteit en veiligheid. Kies je voor een Denver elektrische step, dan kies je voor een strak design, de beste bouwkwaliteit en de laatste technische accessoires.

Welke eigenschappen zijn belangrijk voor een elektrische step?

Als je gekozen hebt voor een elektrische step van Denver is het vervolgens tijd om naar het ruime aanbod van dit merk te kijken. Er bestaan namelijk veel verschillende modellen. Wat zijn precies je persoonlijke wensen en behoeften? Er is namelijk een perfect passende Denver step voor iedereen te vinden. Hier zijn een aantal eigenschappen waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische step:

●      Vermogen

Elektrische steps zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens. Het minimum vermogen wat je ongeveer nodig hebt, is zo’n 500 Watt. Kies je voor een model van 700 Watt, dan kom je daar aardig mee vooruit, zelfs met wat tegenwind. Dit betekent niet dat dit model veel sneller gaat dan andere modellen, maar je acceleratievermogen is wel een stuk groter.

●      Actieradius

Naast een bepaald vermogen heeft elke elektrische step ook een bepaalde actieradius. Het is belangrijk om rekening te houden met het doel van de aankoop van de stap. Ben je van plan om er lange afstanden mee af te leggen? Kies dan voor een step met een hoge actieradius. Het kan ook verstandig zijn om te kiezen voor een elektrische step met een gemakkelijk verwisselbare batterij. Stel je bent onderweg en de batterij is op, dan kun je ‘m gemakkelijk vervangen door een tweede batterij. Onthoud dat een step met een hoog actieradius een sterke batterij nodig heeft. Dit betekent dat de step dan ook een stuk duurder is.

●      Oplaadtijd

Het is niet alleen handig als je de batterij kunt vervangen, maar de oplaadtijd van de batterij is ook belangrijk. Hierbij is de grootte en de kwaliteit van de batterij belangrijk. Het is natuurlijk erg vervelend als je de batterij 5 uur aan de oplader moet leggen als je een korte afstand wilt gaan rijden. Hoe sterker de batterij, hoe zwaarder én hoe duurder de step meestal is.

●      Gebruiksgemak

Veel elektrische steps zijn in te klappen. Dit is erg handig als je de step met je mee wilt nemen in de trein of op reis. Daarnaast betekent dit ook dat de step een compact formaat heeft, zodat je ‘m eenvoudig kunt opbergen na gebruik.

●      Rijcomfort

Als laatste is het natuurlijk erg belangrijk dat de elektrische step lekker rijdt. Kijk hierbij naar de breedte van de banden en de soort banden. Hoe is het gesteld met de vering en hoe ligt de step op de weg? Het is natuurlijk erg aan te raden de step eerst uit te proberen voordat je ‘m aanschaft. Zo weet je precies of dat de elektrische step comfortabel genoeg rijdt.

Tip: De beste elektrische Denver step

Het merk Denver heeft veel verschillende type elektrische steppen. Zo is er voor iedereen de perfecte Denver step, wat je behoeften ook zijn. Hierbij een tip voor de beste elektrische Denver step!

Menu