Ninebot by Segway ES2

Segway is een merk dat wereldwijd bekend is om zijn revolutionaire elektrische vervoersmiddelen. Na het succes van de elekytrische step van Segway; Ninebot ES1, hebben zij bij Segway nu een verbeterde versie, de Ninebot by Segway Kickscooter ES2 uitgebracht.

SEGWAY Elektrische step Ninebot KickScooter ES2

Prijzen vergelijken SEGWAY Elektrische step Ninebot KickScooter ES2

Direct leverbaar
Bekijk prijs »
Direct leverbaar
Bekijk prijs »

Geniet van je rit met jouw elektrische step
Gaan winkelen of gewoon woon-werkverkeer – De nieuwe Ninebot by Segway KickScooter serie is er voor jou als je op zoek bent naar een slimme en efficiënte manier om je voort te bewegen. Neem de ES2 moeiteloos mee, met snelheden tot 25 km/u of gebruik de handige cruise control functie. De schokdempers aan de voor- en achterwielen zorgen voor maximaal rijcomfort. De mechanische en elektrische antiblokkeerremmen zorgen dan weer voor een veilige remafstand. Pas de kleurrijke sfeerverlichting van jouw ES2 aan je persoonlijke stijl aan en val onderweg op!

Dankzij het eenvoudige één-druks vouwsysteem, kunnen alle Ninebot van Segway KickScooters in een mum van tijd worden gevouwen, en met een totaal gewicht van 12,5 kg kan de KickScooter ES2 gemakkelijk worden vervoerd, naar waar je ook wil. Tijdens uw rit zorgt het milieuvriendelijke energieterugwinningssysteem ervoor dat er geen stroom verloren gaat, terwijl het Smart Battery Management System de prestaties van de batterij nauwlettend in de gaten houdt.

Ons oordeel

Of je hem nu recreatief of als vervoermiddel voor woon-werkverkeer wilt gebruiken, de Ninebot by Segway ES2o is een betere step dan zijn populaire voorganger de ES1. De krachtigere motor maakt hem beter geschikt voor het rijden in licht heuvelachtige gebieden en de grotere batterij zorgt ervoor dat je hem met een langere range kan gebruiken.

Technische specificaties

Gewicht12,5 kg
Afmeting opgevouwen113 × 43 × 40 cm
Motor300 watt
Max. snelheid25 kmh
Range25 km
Batterijcapaciteit187Wh
Oplaadduur3,5 uren
Max/ gewicht bestuurder100 kg
Type remmenSchijf
Menu